مزاج ها, مقالات

مزاج درطب سُشودکترعلیرضابایمانی بنیان گذارطب سُشو

@tebsosho80baymani
استادبایمانی توضیحاتی درمورد مزاج دادن…
تمام موجودات از ۴رکن اصلی ( خاک ،آب ،هوا وآتش )تشکیل شده اند.هر موجودی پس از تجزیه به این چهار رکن تبدیل میگردد.
طبیعت خاک : سرد و خشک
طبیعت آب : سرد و تر
طبیعت هوا:گرم و تر
طبیعت آتش : گرم و خشک می باشد.
اخلاط اربعه :
@tebsosho80baymani
این ۴رکن در بدن انسان نیز وجود دارند و بصورت چهار ماده سودا ،بلغم ،دم و صفرا ظهور میکنند و هرکدام از این چهار ماده را “خلط” میگویند که در مجموع اخلاط اربعه نامیده میشوند.خون انسان از این چهار خلط تشکیل شده است .اگر خون انسان را در لیوانی قرار دهیم تا ته نشین شود به چهار لایه تقسیم میشود .لایه بالایی زرد رنگ (صفرا)، لایه دوم قرمز رنگ (دم)،لایه سوم بی رنگ (بلغم)و لایه زیرین سیاه رنگ (سودا)می باشد .
پس معادل این اخلاط اینگونه شد :
آتش ….. صفرا …….. گرم و خشک
هوا …… دم …….. گرم و تر
آب ……. بلغم …….. سرد وتر
خاک …… سودا …….. سرد و خشک
@tebsosho80baymani
همه این اخلاط باید در بدن انسان موجود باشد .از ترکیب این اخلاط در بدن “مزاج” بوجود می آید. ممکن است یک خلط نسبت به بقیه بیشتر وجود داشته باشد .به کسیکه هر یک از اخلاط صفرا ،دم ،بلغم و سودا در او غلبه داشته باشد به ترتیب صفراوی ،دموی،بلغمی و سودایی می گویند .
@tebsosho80baymani
اگر همه این اخلاط بطور متعادل در بدن وجود داشته باشند مزاج فدر متعادل است و چنین کسی کمتر بیمار میشود و عمر بیشتری دارد که البته اینگونه انسانها بویژه در عصر ما کمتر یافت می شوند.
علت پدید آمدن بیماریها غلبه بیش از حد هر یک از این اخلاط در بدن یا در عضو خاصی است که به آن خلط غیر طبیعی می گویند. (طبیب درمانى استاد بایمانى بنیان گذارطب سُشو)اصول خاص دکترعلیرضابایمانی سایت طب سُشو
Www.dr-baymanitebsosho80.ir
@tebsosho80baymani

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *